Directeuren

Bij OcTHO zijn vijf directeuren werkzaam waarvan drie directeuren als meerscholen-directeur:

 Janet Hakkeling    directeur van obs Die Heenetrecht en obs De Casembroot                                
 Teja Ras interim-directeur van obs De Rieburch en obs Oosterschelde 
 Carol la Lau directeur van obs Ter Tolne
 Frits Weterings directeur van obs De Luyster en obs De Eevliet
 Johan Ebbers directeur van obs De Schalm


Onderstaand de foto's van de directeuren, die werkzaam zijn op de OcTHO-scholen.
Wilt u meer over hen weten? Klik dan op de foto.

Johan Ebbers

Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Johan Ebbers (08-02-1956). Getrouwd en vader van twee al volwassen kinderen en ook nog opa (foto). Vanaf 2 april 2009 mag ik directeur zijn van obs De Schalm.
Lang geleden ben ik begonnen als leerkracht, daarna ook als intern begeleider en locatieleider op De Springplank in Halsteren.
Elke dag ga ik met plezier naar het werk.
Nu ben ik dus directeur op obs De Schalm, een leuke kleine dorpsschool met zo’n 70 leerlingen. Een prachtig beroep! De betrokkenheid bij de school in de kleine gemeenschap is groot.
Het is mooi en een uitdagend om leiding te mogen geven aan een enthousiast team. Het is mooi en uitdagend om om te gaan met de nieuwe, jonge generatie en om deze generatie zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst. Een toekomst waarvan ik hoop dat wij een stukje hebben mogen bijdragen aan hun geluk.
Ik zie de school als een verlengstuk van de opvoeding. Daarnaast vind ik dat de school er ook is om nieuwe kennis over te brengen en nieuwe vaardigheden aan te leren.
Samenwerken en samenwerking zijn voor mij heel belangrijk! Samen met de ouders, samen met de leerlingen en samen met het team. Onderwijs maak je samen, het maakt daarbij ook niet uit van welke cultuur of religie je bent.
Andere belangrijke punten voor mij zijn ‘Leren van en met elkaar’ als ook positief omgaan met elkaar, zorgen voor uitdaging, humor en relativeren.
Een aantal van mijn drijfveren, meer weten, ik ga graag met u in gesprek.
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl