Meerscholen-intern begeleiders

Binnen OcTHO zijn vier meerscholen-inter begeleiders werkzaam en twee intern begeleiders. Iedere meerscholen-intern begeleider geeft uitvoering aan de leerlingenzorg op twee scholen. De meerscholen-intern begeleiders hebben geen lesgevende taak.
Daarnaast heeft OcTHO nog twee intern begeleiders, die geen begeleidingstaken hebben maar wel actief deelnemen aan de activiteiten van de meerscholen-intern-begeleiders.

Jos Uijtdewillegen is naast meerscholen-intern begeleider ook bovenschools intern begeleider en stuurt hiermee de bovenschoolse leerlingenzorg op de OcTHO-scholen (en de plusklas) aan. Jos voert zijn werkzaamheden als bovenschools-intern begeleider uit op het stafkantoor van OcTHO.

Wie zijn de meerscholen-intern-begeleiders en aan welke scholen zijn zij verbonden?

Jos Uijtdewillegen  op obs De Rieburch en obs Oosterschelde
Tanny de Kok op obs Ter Tolne en obs De Eevliet
Gerda Wichertjes op obs De Casembroot, obs Die Heenetrecht en obs De Schalm
Pauline Kievith op obs De Luyster

Wie zijn de intern begeleiders en op welke school zijn zij werkzaam?
Pauline Kievith                op obs De Rieburch

Klik op de foto om de (meerscholen-) intern begeleiders beter te leren kennen:

Gerda Wichertjes

Mijn naam is Gerda Wichertjes. Ik ben sinds 1994 werkzaam op Tholen. Eerst als groepsleerkracht en sinds 5 jaar als Intern Begeleider en nu als Meerscholen Intern Begeleider op OBS De Casembroot en OBS Die Heenetrecht. Dat betekent dat ik me bezig houd met alles wat met extra zorg aan de leerlingen te maken heeft. Daarvoor heb ik jaren gewerkt in de provincie Drenthe op verschillende scholen. Ik kom van oorsprong uit Drenthe, waar mijn hele familie nog woont. Dus we gaan regelmatig een weekendje daar naar toe.
Ik ben al jaren getrouwd en heb 2 kinderen Roelf en Roos, die beide met veel plezier op de Casembroot hebben gezeten. Inmiddels studeert Roelf in Eindhoven en doet Roos eindexamen VWO op het Rijks.
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden als supporter van mijn dochter. Ik lees graag en zou dit meer willen doen. Ik klus regelmatig, ga graag op vakantie, maar ik vind het ook heerlijk om achter in mijn tuin te zitten genieten en uit te rusten. En later als ik groot en nog gezond ben en mijn kinderen een eigen leven leiden, wil ik samen met mijn man de wereld rond het liefst in een zeilboot.
Nu geniet ik nog van mijn gezin en van mijn werk.
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl