Contact

Intern Begeleider

Vacature overzicht
Die Heenetrecht Afbeelding1
  • Wtf: 0,25-0,4
  • School: OBS Die Heenetrecht
  • Vanaf: 1-8-2024
  • Locatie: Oud-Vossemeer
Bekijk schoolwebsite
Deel deze vacature:

Voor obs Die Heenetrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren intern begeleider. Dit betreft een vacature voor 0,4 als intern begeleider inclusief een lesgevende taak voor een dag.

Die Heenetrecht

Op Die Heenetrecht creëren we kansen voor leerlingen. Kansen op een gelukkige en succesvolle toekomst. Dat wordt gedaan in een kleine, levendige school met veel aandacht voor elk kind. We kennen alle kinderen en weten daardoor precies hoe ze leren en wat ze nodig hebben om tot optimale resultaten te komen. In de kansrijke combinatiegroepen wordt een stevige basis gelegd voor lezen, spelling, rekenen en taal, maar er is ook aandacht voor creativiteit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Die Heenetrecht? Neem dan een kijkje op de website: www.obsdieheenetrecht.nl

JIJ in jouw rol

Als intern begeleider ben je de spil in de zorgstructuur van de school. Je signaleert, coördineert en evalueert de leerlingenzorg. Je reageert adequaat op hulpvragen en bent zowel resultaat- als procesgericht. Je neemt deel aan het interne IB-overleg binnen de stichting maar ook aan de bovenschoolse netwerken. Je leidt groeps-, leerlingen- en zorgteambesprekingen. Daarnaast voer je gerichte observaties uit in de groepen, ter versterking van ons onderwijs. Je onderhoudt contact met de ouders van (zorg)leerlingen en andere betrokken.

In nauwe samenwerking met leerkrachten, directeur, ouders en externe partijen werk je aan een optimale zorgstructuur. Ook zet je je in om ouders bij het onderwijs te betrekken en het optimaliseren van.

Als kritische sparringpartner van de directeur weet je de juiste accenten te leggen en durf je je mening uit te spreken. Je analyseert en adviseert en draagt bij aan de schoolontwikkeling.

Wat neem JIJ mee

Enthousiasme en daadkracht als collega. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Je bent een prettige en ook duidelijke gesprekspartner richting ouders, collega’s en externe samenwerkingspartners en beschikt ook over goede schriftelijke vaardigheden.

Je hebt ervaring met het werken met Parnassys (of een vergelijkbaar systeem) en kunt met gegevens vanuit het leerlingvolgsysteem de onderwijskwaliteit analyseren. Je durft hierbij de kiritsche vragen te stellen en gezamenlijk plannen te ontwikkelen ter verbetering van ons onderwijs. Ook heb je affiniteit met het openbaar onderwijs.

We zijn op zoek naar een ervaren IB-er. Om goed invulling te kunnen geven aan deze rol, beschik je over een pabo-diploma en heb je werkervaring als leerkracht in het onderwijs. Je hebt deze opleiding aangevuld met een IB-opleiding en/ of aantoonbare werkervaring als IB-er in het onderwijs.

Wat bieden wij JOU

Je vindt bij ons een interessante, afwisselende baan waar veel ruimte is om jezelf en de school verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een enthousiast en gezellig team met professionele, gedreven collega’s.

We bieden een dienstverband voor 0,4 fte. De startdatum is in overleg, maar in ieder geval per 01-08-2024. Je salaris is conform cao PO schaal LC.

De huidige IB-er blijft werkzaam binnen de stichting en zorgt samen met jou graag voor een warme overdracht. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.

Interesse? Solliciteren!

Heb jij zin om in ons team aan de slag te gaan, stel jezelf dan snel aan ons voor!

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Eefje Simons, directeur Die Heenetrecht, via 06-48979763. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Anneloes Bil, staffunctionaris P&O, via 06-82755623.

Ben je enthousiast? Stuur dan jouw cv naar Anneloes Bil, staffunctionaris P&O, via a.bil@octho.nl. Het gesprek plannen we in overleg met elkaar.

Kom solliciteren!

Heb jij zin in het EigenWijze avontuur?

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

Samen EigenWijs

Bij OcTHO werken we samen om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. We leren van en met elkaar.

Eigentijds onderwijs

Kinderen leven in een snel veranderende samenleving. Op onze scholen werken we met moderne, veelal digitale onderwijsmethoden.

Op zoek naar je droombaan in de gemeente Tholen?

Kom werken bij OcTHO! Met 8 schoollocaties werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.