Contact

Onderwijsassistent Taalklas

Vacature overzicht
taalklas tholen landscape
  • Wtf: 0,5-0,6250
  • Vanaf: heden
Deel deze vacature:

Ben jij een enthousiast, flexibel en communicatief? Heb jij kennis van andere culturen en kun je daar non-verbale communicatie voor inzetten? Vind jij het leuk als geen dag hetzelfde verloopt en je soms snel je eigen handelen daarvoor moet aanpassen? Dan ben je bij de Taalklas aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

De Taalklas is gevestigd op het eiland Tholen en is dé plek voor primair onderwijs voor nieuwkomers op het eiland. In een periode van gemiddeld 1,5 jaar krijgen de leerlingen vier ochtenden per week les van leerkrachten met expertise in NT2 en trauma-sensitief lesgeven. In de middaguren gaan de leerlingen terug naar hun stamschool in de omgeving waar zij wonen en daar volgen zij zoveel mogelijk het reguliere programma.

Hoe jij kunt bijdragen als onderwijsassistent

Als onderwijsassistent bied je leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning. Je kunt je inleven in de bijzondere behoeften van leerlingen en weet een veilige omgeving te creëren, zodat het zelfvertrouwen van de leerlingen kan groeien. In afstemming met de leerkracht werk je aan zelfstandigheid en sociaal-emotionele zelfredzaamheid en begeleid je de leerlingen bij het leren van de Nederlandse taal. Je signaleert en corrigeert (on)gewenst gedrag. Je draagt zorg voor het op orde houden en klaar zetten van het lesmateriaal.

Jouw kracht

Je hebt affiniteit met de doelgroep en kiest hier bewust voor. Je hebt empathisch vermogen en kan flexibel omgaan met planningen. Je kan goed luisteren en actief taalgebruik stimuleren bij leerlingen.

Onze kracht

  • Een werkplek in een gedreven team dat de kinderen tot ontwikkeling laat komen, zowel in het leren als in persoonlijke ontwikkeling
  • Gezamenlijke passie voor ons vak
  • Begeleiding aan startende leerkrachten
  • Een waarderende gesprekkencyclus waarbij jij de regie neemt
  • Inschaling in schaal 4 conform CAO PO

Solliciteren!

Je kunt jouw CV sturen naar Anneloes Bil, staffunctionaris P&O, via personeel@octho.nl of via de website.

Kom solliciteren!

Heb jij zin in het EigenWijze avontuur?

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

Samen EigenWijs

Bij OcTHO werken we samen om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. We leren van en met elkaar.

Eigentijds onderwijs

Kinderen leven in een snel veranderende samenleving. Op onze scholen werken we met moderne, veelal digitale onderwijsmethoden.

Op zoek naar je droombaan in de gemeente Tholen?

Kom werken bij OcTHO! Met 8 schoollocaties werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.