Contact

Kansrijke loopbaan

IMG_4961

OcTHO is een lerende organisatie en investeert in de groei van onderwijsprofessionals. We stimuleren je ontwikkeling om het vak op een inspirerende en competente manier uit te oefenen. Je blijft leren van collega’s en wisselt met hen kennis, expertise en inspiratie uit.

Bij OcTHO werken ongeveer 100 medewerkers. Iedereen zet zich dagelijks in om kwalitatief goed onderwijs te verzorgen voor zo’n 800 kinderen. Naast leerkrachten bieden we ook stagiairs en zij-instromers een mooie (leer)plek.

Stagiair

Wil je stage lopen bij een toekomstgerichte en betrokken organisatie? Bij OcTHO vind je altijd een stageplaats die bij je past.

Onderwijsassistent

In de klas is waar het gebeurt, elk kind is anders en verdient persoonlijke aandacht. Als onderwijsassistent begeleid je kinderen van alle leeftijden, zowel in groepjes als een-op-een. Je ondersteunt de leerkracht, maar je hebt ook je eigen taken. De kinderen kunnen met al hun vragen en voor steun bij jou terecht.

Leerkracht

De leerkracht is de spil in ons onderwijs. Je krijgt de ruimte om samen met anderen te zorgen voor goed onderwijs. Jouw ideeën en inbreng doen ertoe! Wij stimuleren je om steeds beter te worden in je vak. Voor onze kinderen maak jij het verschil.

Zij-instromer

OcTHO staat open voor mensen die vanuit een andere loopbaan het onderwijs in willen. We waarderen de andere expertise en ervaring en zien dit als verrijking voor het onderwijs van nu en de toekomst.

Directeur

Als directeur ben je het gezicht van de school. Je geeft leiding aan een team van bevlogen collega’s, met wie je samen voor bijzonder goed onderwijs zorgt. Heb jij ruime ervaring als groepsleerkracht en beschik je over managementkwaliteiten? Dan is een functie als (adjunct-)directeur wellicht een mooie volgende stap voor jou.

Op zoek naar je droombaan in de gemeente Tholen?

Kom werken bij OcTHO! OcTHO heeft 8 schoollocaties, waar wij samen werken aan sterk openbaar basisonderwijs. Elk met een eigen profiel en uniek onderwijs.

IMG_4244

Samen EigenWijs

Bij OcTHO werken we samen om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. We leren van en met elkaar.

Eigentijds onderwijs

Kinderen leven in een snel veranderende samenleving. Op onze scholen werken we met moderne, veelal digitale onderwijsmethoden.

Op zoek naar je droombaan in de gemeente Tholen?

Kom werken bij OcTHO! Met 8 schoollocaties werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.