Contact

OcTHO als werkgever

IMG_5052

Werken op een OcTHO-school is werken bij een vooruitstrevende organisatie, waarin we met elkaar kwaliteitsonderwijs maken in een inspirerende omgeving. Wij maken ons sterk voor gelukkige en gezonde medewerkers, want werkgeluk staat voorop.

De leerkracht maakt het verschil

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan bij ons vanzelfsprekend samen. Wij geloven dat een medewerker die zich gelukkig voelt in de organisatie, het meeste bijdraagt aan het succes van de organisatie.

Bij OcTHO krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen én bij jezelf. Want ook jij wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien.

OcTHO is een lerende organisatie, die jou telkens de mogelijkheid geeft om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat is vooral leuk en je kunt je werk nog beter, competenter en meer betrokken uitvoeren.

Welkom startende leerkracht

Goede begeleiding en coaching zijn voor de startende leerkracht belangrijk om de eerste tijd goed door te komen. Bij OcTHO organiseren we coaching voor alle startende leraren. Deze coaching draait volledig om jou. Jij stelt je eigen vragen en jij bepaalt waar je je in wilt ontwikkelen. Dit traject op maat zorgt ervoor dat je weet wat er van je verwacht wordt en dat je veel plezier in je werk hebt.

Stage bij OcTHO

OcTHO en Hogeschool Zeeland zijn ‘Partners in opleiding en ontwikkeling’. Samen zorgen we voor een leerzame, leuke en uitdagende stage. Vanaf de eerste dag ben je onderdeel van het team van de school. We zijn trots op onze studenten die na hun afstuderen kiezen voor een vaste baan op een van onze scholen. En ook dan gaat de begeleiding door met onze coaching voor startende leerkrachten.

Samen EigenWijs

Bij OcTHO werken we samen om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. We leren van en met elkaar.

Eigentijds onderwijs

Kinderen leven in een snel veranderende samenleving. Op onze scholen werken we met moderne, veelal digitale onderwijsmethoden.

Op zoek naar je droombaan in de gemeente Tholen?

Kom werken bij OcTHO! Met 8 schoollocaties werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.