Contact

Stage bij OcTHO

Dagelijks maken de mensen bij OcTHO de wereld een stukje mooier, door kinderen te helpen in hun ontwikkeling. Wil je in de toekomst dit ook? Zoek dan een passende opleiding en kom genieten van het mooie vak van juf of meester bij OcTHO. Je kunt zo ervaren hoe mooi het werk is in het basisonderwijs en je leert je toekomstige collega's kennen.

Bij OcTHO zit je als stagiaire niet aan de kant. Je werkt, samen met de leerkracht, aan de ontwikkeling van de kinderen. Natuurlijk moet je observeren en verslagen schrijven. Maar je doet de opleiding vooral, omdat je met kinderen wilt werken. Omdat je meehelpt, krijg je als stagiaire ook een vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van je opleiding en leerjaar.
Zit je op de PABO en ben je in de lio-fase aangekomen? Dan heb je laten zien dat je het vak beheerst en mag je zelf, onder begeleiding van een van de opleidingsleerkrachten binnen de stageschool, zelfstandig aan de slag als leerkracht. Daarom hebben lio-stagiaires bij OcTHO altijd een betaalde lio-stage.

OcTHO wil een aantrekkelijke werkgever zijn. Werk je eenmaal bij ons, dan krijg je uiteraard een salaris, conform de CAO. Daarnaast zijn er diverse secundaire voorwaarden, die het werken bij OcTHO extra leuk maakt. Samen kijken we graag wat het best passend is. Zo worden je reiskosten ruimschoots vergoed.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen, stuur dan via onze contactpagina een berichtje. Rechtstreeks contact opnemen met een van de OcTHO-scholen kan natuurlijk ook altijd.

Samen EigenWijs

Bij OcTHO werken we samen om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. We leren van en met elkaar.

Eigentijds onderwijs

Kinderen leven in een snel veranderende samenleving. Op onze scholen werken we met moderne, veelal digitale onderwijsmethoden.

Op zoek naar je droombaan in de gemeente Tholen?

Kom werken bij OcTHO! Met 8 schoollocaties werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.